Tutorials

Carane ngirim ing Groups Unlimited ?

Nalika ndhaftar ing app kita, you will be in the free account, lan sampeyan bisa ngirim maksimum 30 postingan saben dina minangka akun nyoba. Yen sampeyan pengin kirim ing kelompok Unlimited saben dina, sampeyan kudu nganyarke kanggo plans premium kita.

When you are upgraded to premium, sing diijini kanggo ngirim Unlimited, lan plans premium kita teka karo fitur gambar lan upload video supaya sampeyan uga bisa ngunggah gambar lan video langsung ing server lan nuduhake ing Facebook gampang.

What is Facebook Jail?

Facebook Jail is the general term of Facebook Block last for 24 hours or more by Facebook depending upon the activity of the Facebook users or the Facebook Page.Facebook blocks for temporary or permanent and again unblocked within 21 Days automatically.Generally the users face the problem while posting in the facebook groups too frequently without using any interval time.If you are using the automation app then you should learn how to utilize those apps correctly so that you do not get blocked or jailed in Facebook.

Sadurunge arep ngirim Unlimited lan nggawe virus, priksa manawa sampeyan nggunakake format spintax lan maca Panuntun safety supaya sampeyan ora njaluk diblokir ing facebook.Saliyane iku , sampeyan kudu tansah nggunakake shortner URL kanggo supaya njupuk situs dhuwit diblokir ing facebook nalika nuduhake link a.

Kita uga wis nutupi sawetara gagasan apik kanggo ngirim ing Facebook kang bisa mbantu ing posting ing kelompok Facebook utawa Fanpages.

Sampeyan kudu mbudidaya wektu paling apik kanggo ngirim ing facebook kang mundhak tekan kanggo maksimum visibilitas lan liyane antarane kelompok Facebook anggota.

Akhire, sirah liwat plans kanggo upgrade lan kirim Unlimited ing kelompok Facebook.

sembarang pitakonan, please komentar ing ngisor iki!

Leave your thought here

Advertisement

Translation

Set as default language
 Edit Translation

Facebook Autoposter

Facebook Auto Poster 2019