Туторијали

Како да ја објавите во неограничен групи ?

Последно освежено на

Кога ќе се регистрирате во нашите стан, you will be in the free account, а можете и да максимум 30 Мислења на ден: како сметка судење. Ако сакаш пост во неограничени групи на ден, тогаш треба да се надополни со нашите планови премија.

When you are upgraded to premium, ви е дозволено да испраќате неограничен, и нашите планови доаѓаат со премија слики и видео испратите карактеристики, па можете да испраќате слики и видео клипови директно на нашиот сервер и удел во Фејсбук лесно.

What is Facebook Jail?

Facebook Jail is the general term of Facebook Block last for 24 hours or more by Facebook depending upon the activity of the Facebook users or the Facebook Page.Facebook blocks for temporary or permanent and again unblocked within 21 Days automatically.Generally the users face the problem while posting in the facebook groups too frequently without using any interval time.If you are using the automation app then you should learn how to utilize those apps correctly so that you do not get blocked or jailed in Facebook.

Пред да замине за да испраќате неограничен и направи вирусна, осигурајте се дека користите spintax формат и читање на водичи безбедност така што нема да добиете блокирани во Фејсбук.Покрај тоа , секогаш треба да користите URL shortner да се избегне добивање на вашите пари сајт блокиран во Фејсбук, додека споделување на врската.

Ние сме, исто така, ги покрие некои од најдобрите идеи за да ја објавите на Фејсбук кои можат да ви помогнат во објавувате на Facebook групи или fanpages.

Треба да се има предвид Најдобро време за да ја објавите на фејсбук со што се зголемува стигне до максимум и повеќе видливост меѓу Фејсбук групи член.

конечно, глава на плановите за надградба и пост неограничено Фејсбук групи.

Секое прашање, Ве молиме коментар подолу!

Comment (1)

  1. Randall Weber
    јули 1, 2019

    Asking questions is an actually nice thing if you are not understanding something totally, except this paragraph provides nice understanding even.

Оставете мисла овде

Маркетинг

Фејсбук Autoposter

Фејсбук Авто Poster 2019