Tutorials

Si për të postuar në grupet pakufizuar ?

Përditësimi i fundit në

Kur ju regjistroheni në app tonë, ju do të jetë në llogari falas, dhe ju mund të postoni një maksimum prej 30 mesazhe në ditë si një llogari gjyq. Nëse ju doni të pas në grupe të pakufizuar në ditë, atëherë ju keni nevojë për të përmirësuar të planet tona premium.

Kur të jesh përmirësua në premium, ju keni të drejtë të postoni pakufizuar, dhe planet tona premium vijnë me imazhin dhe video të ngarkoni karakteristika kështu që ju mund të ngarkoni imazhe dhe video direkt në serverin tonë dhe Share në Facebook lehtë.

Çfarë është Facebook Jail?

Facebook Jail është term i përgjithshëm i Facebook Bllokut fundit për 24 hours or more by Facebook depending upon the activity of the Facebook users or the Facebook Page.Facebook blocks for temporary or permanent and again unblocked within 21 ditë automatically.Generally përdoruesit të përballet me problemin duke postuar në grupet e Facebook shumë shpesh pa përdorimin e ndonjë time.If interval ju jeni duke përdorur app automatizimi atëherë ju duhet të mësojnë se si të shfrytëzojë ato Apps saktë në mënyrë që ju të mos merrni bllokuar ose burgosur në Facebook.

Para se të shkojnë për të postuar pakufizuar dhe bërë viral, sigurohuni që ju përdorni format spintax dhe lexoni udhëzon sigurisë kështu që ju nuk do të merrni bllokuar në Facebook.Përveç asaj , ju duhet të përdorni shortner URL për të shmangur marrjen faqen tuaj të para të bllokuar në facebook, ndërsa ndarjen e një lidhje.

Ne gjithashtu kemi mbuluar disa nga Idetë më të mira për të postuar në Facebook që mund t'ju ndihmojnë në postimin në grupe Facebook apo Fanpages.

Ju duhet të mbani në mend të Koha më e mirë për të postuar në facebook që rrit shtrirjen në shikueshmëri maksimale dhe më shumë në mesin e Grupet Facebook anëtar.

më në fund, kokë e planeve për upgrade dhe pas të pakufizuar në grupe Facebook.

Ndonjë pyetje, ju lutem komentoni më poshtë!

Comments (3)

 1. Randall Weber
  korrik 1, 2019

  Asking questions is an actually nice thing if you are not understanding something totally, except this paragraph provides nice understanding even.

 2. Clay Carter
  korrik 29, 2019

  Affordable Seo Solutions in London.

 3. Janie Baker
  korrik 30, 2019

  good posting

Lini mendimin tuaj këtu

reklamë

përkthim

Bëje si gjuhë të prezgjedhur
 Edit Translation

Facebook Autoposter

Facebook Auto Poster 2019