Tutorials

Kumaha carana masangkeun dina Grup taya ?

Last Updated on

Lamun anjeun ngadaptar di aplikasi kami, you will be in the free account, tur anjeun bisa masangkeun maksimum 30 tulisan per poé salaku akun sidang. Upami Anjeun kersa pos di grup taya per poé, mangka anjeun kudu ningkatkeun ka rencana premium kami.

When you are upgraded to premium, anjeun diwenangkeun masangkeun taya, jeung rencana premium urang datangna kalawan fitur gambar na unggah video jadi Anjeun ogé bisa unggah gambar sareng video langsung di server urang jeung dibagikeun dina Facebook gampang.

What is Facebook Jail?

Facebook Jail is the general term of Facebook Block last for 24 hours or more by Facebook depending upon the activity of the Facebook users or the Facebook Page.Facebook blocks for temporary or permanent and again unblocked within 21 Days automatically.Generally the users face the problem while posting in the facebook groups too frequently without using any interval time.If you are using the automation app then you should learn how to utilize those apps correctly so that you do not get blocked or jailed in Facebook.

Sateuacan bade posting taya na nyieun viral, pastikeun Anjeun nganggo format spintax sarta baca Panungtun kaamanan ku kituna anjeun moal meunang diblokir dina facebook.Salian eta , Anjeun kudu salawasna nganggo shortner URL ulah sia situs duit Anjeun diblokir dina facebook bari babagi link.

Urang ogé geus nutupan sababaraha gagasan pangalusna masangkeun on Facebook anu bisa nulungan anjeun ngeposkeun on Grup Facebook atanapi Fanpages.

Anjeun kudu nyimpen dina pikiran wayah pangalusna pikeun masangkeun on facebook nu naek jangkauan ka pisibilitas maksimum sarta leuwih kalangan grup Facebook anggota.

tungtungna, sirah leuwih rencana pikeun pamutahiran na pos taya di grup Facebook.

sagala sual, punten mairan di handap!

Comment (1)

  1. Randall Weber
    July 1, 2019

    Asking questions is an actually nice thing if you are not understanding something totally, except this paragraph provides nice understanding even.

Leave your thought here

Advertisement

Translation

Set as default language
 Edit Translation

Facebook Autoposter

Facebook Auto Poster 2019